• Ontvang een offerte
 • Vind een verdeler
 • Vind jouw financiële oplossingicons/icon-ways
Porsche Macan III 265pk PDK

PorscheMacan III265pk PDK

Financiële Renting vanaf €625/maandPrijzen excl. BTW
Porsche Macan III 265pk PDK

Voorbeeld van financiering met Financiële Renting

Huurprijs excl. BTW€625
Huurprijs incl. BTW€756
Eerste verhoogde huurprijs€8,122
Full Service Pack excl. BTW (optioneel)€999
Full Service Pack incl. BTW (optioneel)€1,198
Duur contract60 maanden
Aankoopoptie25 %
Offer geldig van November 2, 2021 tot January 4, 2022Ontvang een offerte

Highlights

Sportwagenkarakter. 5 deuren, 5 zitplaatsen. Onvergelijkbaar, onmiskenbaar en onweerstaanbaar. Ook in de nieuwste generatie is en blijft de Macan de sportwagen onder de compacte SUV's. Het Porsche DNA is direct zichtbaar in zijn afhellende daklijn. Deze Zogenaamde flyline geeft de Macan zijn kenmerkende sportwagencontour.

Configureer je voertuig

Actie’s en voordelen

 • Geniet nu van deze rentevoet op jouw nieuwe Porsche

 • Porsche Service Care is een lange termijn onderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage-onderdelen aan uw voertuig dekt en speciaal voor jouw Macan ontworpen.

  Meer weten

Interesse?

 • Ontvang een offerte
 • Vind een verdeler
 • Configureer jouw voertuig

Ontdek Financiële Renting

Behoud uw kredietcapaciteit

U brengt de maandelijkse huurprijs van uw wagen in als een bedrijfskost. Geniet van de vrijheid om op het einde van het contract de wagen aan te kopen voor een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 16% en 20% van de cataloguswaarde.

Meer weten

Een waaier aan oplossingen en diensten voor een
mobiliteit op maat van jouw behoefte

 • Full Service

  Zorgeloos onderweg dankzij het Full Service Pack. U behoudt volledige controle over uw budget, zonder onverwachte kosten. De diensten omvatten onderhoud, herstellingen, verzekering en materiële schade, banden, wegbijstand en een vervangwagen. Als pack of à la carte, aan jou de keuze.

  Meer weten
 • Bike-Moby

  Innovatieve leaseformule voor fietsen. Kies voor een duurzame mobiliteitsoplossing waarbij zowel u als uw werknemers van tal van voordelen geniet.

  Meer weten
 • Flex-Moby

  Een bestelwagen om te verhuizen? Een break om op vakantie gaan? Terwijl je voor het dagelijkse verkeer een minder groot, ecologisch interessanter voertuig gebruikt? Dat kan dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasing.

  Meer weten
 • Multi-Moby

  Jouw gehele mobiliteit in één enkele app. Kies zelf hoe u zich verplaatst. Via een app op uw smartphone reserveert uw tickets of uw voertuig, en uw werkgever krijgt automatisch de factuur toegestuurd.

  Meer weten

Andere interessante aanbiedingen voor jou

Porsche Macan 245pk PDK

Porsche

Macan

245pk PDK

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

Volkswagen Arteon Shooting Brake Elegance Business eHybrid 218pk DSG6 (PHEV)

Volkswagen

Arteon

Shooting Brake Elegance Business eHybrid 218pk DSG6 (PHEV)

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

SKODA ENYAQ 80 82kWh 150 kW

SKODA

ENYAQ 80

82kWh 150 kW

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

Volkswagen Arteon Elegance Business eHybrid 218pk DSG6 (PHEV)

Volkswagen

Arteon

Elegance Business eHybrid 218pk DSG6 (PHEV)

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

CO2 emissie en verbruik

10.7 l/100Km - 243 g CO2/Km (WLTP – ter indicatieve titel)

De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn.

 1. Porsche Macan III vanaf € 625 per maand excl. BTW in Financiële Renting

  Porsche Macan III 265pk PDK. Aanbevolen catalogusprijs incl. BTW: € 65.515,45. Huurprijs incl. BTW: € 756,25. Offerte in Financiële Renting Porsche Financial Services berekend op basis van 60 maanden en 100.000 kilometer, met een eerste verhoogde huurprijs van € 8.121,75 excl. btw en een aankoopoptie van 25% rekening houdend met een bonus-malus score van 0.
  De offerte Full Service Pack omvat onderhoud en herstellingen, verzekeringen, vervangwagen, wegbijstand en banden. Het Full Service Pack impliceert altijd een contract Financiële Renting Porsche Financial Services.
  Aanbieding voorbehouden aan professionele gebruikers. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D'Ieteren Lease n.v., met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België - RPR Leuven - KBO 0402623937. Prijzen op 31/08/2021 en geldig tot 28/10/2021.  Afgebeeld model met opties. Porsche Financial Services is een commerciële benaming van D'Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.). D’Ieteren Lease n.v. is een niet verbonden agent van P&V verzekeringen (code 0058).
  Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen of vergissingen.

  Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel. IBAN: BE 97 4829 2680 3149.