Volkswagen D'Ieteren Finance: driving your mobilityVolkswagen D'Ieteren Finance: driving your mobility

 • Ontvang een offerte
 • Vind een verdeler
 • Vind jouw financiële oplossing
Porsche Taycan Cross Turismo 476pk

PorscheTaycan Cross Turismo476pk

Financiële Renting vanaf €765/maandPrijzen excl. BTW
Porsche Taycan Cross Turismo 476pk

Voorbeeld van financiering met Financiële Renting

Huurprijs excl. BTW€765
Huurprijs incl. BTW€926
Eerste verhoogde huurprijs€20,015
Full Service Pack excl. BTW (optioneel)€855
Full Service Pack incl. BTW (optioneel)€1,035
Duur contract36 maanden
Aankoopoptie45 %
Offer geldig van March 5, 2021 tot April 29, 2021Ontvang een offerte

Highlights

De ziel heeft vele facetten. Ze is veranderlijk en constant in beweging. Bij de Porsche Taycan laat ze zich zien door een glimlach die een maximum aan enthousiasme uitstraalt. Of door de drang naar vrijheid achter het stuur van de nieuwe Taycan Cross Turismo, die zich ook buiten de gebaande paden thuis voelt.

Configureer je voertuig

Actie’s en voordelen

 • Geniet nu van deze rentevoet op jouw nieuwe Porsche

 • Porsche Service Care is een lange termijn onderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage-onderdelen aan uw voertuig dekt en speciaal voor jouw Taycan ontworpen.

  Meer weten
 • Kies je voor het leasen van een elektrische of hybride bedrijfswagen? Ontdek dan onze eenvoudige en snelle laadoplossingen. Deze zijn gekoppeld aan een centraal facturatiesysteem waardoor het bedrijf de electriciteitskosten vergoed.

  Meer weten

Interesse?

 • Ontvang een offerte
 • Vind een verdeler
 • Configureer jouw voertuig

Ontdek Financiële Renting

Behoud uw kredietcapaciteit

U brengt de maandelijkse huurprijs van uw wagen in als een bedrijfskost. Geniet van de vrijheid om op het einde van het contract de wagen aan te kopen voor een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 16% en 20% van de cataloguswaarde.

Meer weten

Een waaier aan oplossingen en diensten voor een
mobiliteit op maat van jouw behoefte

 • Full Service

  Zorgeloos onderweg dankzij het Full Service Pack. U behoudt volledige controle over uw budget, zonder onverwachte kosten. De diensten omvatten onderhoud, herstellingen, verzekering en materiële schade, banden, wegbijstand en een vervangwagen. Als pack of à la carte, aan jou de keuze.

  Meer weten
 • Bike-Moby

  Innovatieve leaseformule voor fietsen. Kies voor een duurzame mobiliteitsoplossing waarbij zowel u als uw werknemers van tal van voordelen geniet.

  Meer weten
 • Flex-Moby

  Een bestelwagen om te verhuizen? Een break om op vakantie gaan? Terwijl je voor het dagelijkse verkeer een minder groot, ecologisch interessanter voertuig gebruikt? Dat kan dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasing.

  Meer weten
 • Multi-Moby

  Jouw gehele mobiliteit in één enkele app. Kies zelf hoe u zich verplaatst. Via een app op uw smartphone reserveert uw tickets of uw voertuig, en uw werkgever krijgt automatisch de factuur toegestuurd.

  Meer weten

Andere interessante aanbiedingen voor jou

Porsche Cayenne 340pk

Porsche

Cayenne

340pk

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

Audi Etron 50 quattro 313pk

Audi

Etron

50 quattro 313pk

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

Audi Q8 45 TDI quattro 231pk tiptronic 8

Audi

Q8

45 TDI quattro 231pk tiptronic 8

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

Volkswagen Commercial Vehicles Amarok Ténéré Edition

Volkswagen Commercial Vehicles

Amarok

Ténéré Edition

Financiële Renting

Vanaf <b>€ {price}/maand</b>

Prijzen excl. BTW

CO2 emissie en verbruik

0 l/100Km - 0 g CO2/Km (WLTP – ter indicatieve titel)

De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn.

 1. PORSCHE Taycan Cross Turismo vanaf € 765 per maand excl. BTW in Financiële Renting

  PORSCHE Taycan Cross Turismo 476pk. Aanbevolen catalogusprijs incl. BTW: € 96.870,18. Huurprijs incl. BTW: € 925,65. Offerte in Financiële Renting PORSCHE Financial Services berekend op basis van 60 maanden en 100.000 kilometer, met een eerste verhoogde huurprijs van € 20.014,50 excl. btw en een aankoopoptie van 45% rekening houdend met een bonus-malus score van 0.
  De offerte Full Service Pack omvat onderhoud en herstellingen, verzekeringen, vervangwagen, wegbijstand en banden. Het Full Service Pack impliceert altijd een contract Financiële Renting PORSCHE Financial Services.
  Aanbieding voorbehouden aan professionele gebruikers. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D'Ieteren Lease n.v., met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België - RPR Leuven - KBO 0402623937. Prijzen op 5/03/2021 en geldig tot 29/04/2021.  Afgebeeld model met opties. PORSCHE Financial Services is een commerciële benaming van D'Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.). D’Ieteren Lease n.v. is een niet verbonden agent van P&V verzekeringen (code 0058).
  Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen of vergissingen.

  Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., waarvan  Financial Services een commerciële benaming is, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel. IBAN: BE 97 4829 2680 3149.