• Ontvang een offerte
 • Vind een verdeler
 • Vind jouw financiële oplossingicons/icon-ways
Ontdek de promoties op onze uitgebreide gamma <b> elektrische voertuigen </b>

Ontdek de promoties op onze uitgebreide gamma elektrische voertuigen

De wereld van de mobiliteit verandert voortdurend. Profiteer van onze promoties AutoCredit(1) en Private Lease(2) op onze elektrische voertuigen en kies een flexibele oplossing die bij u past.

Snelfilters

Ik zoek als

Uitgelichte categories

Filter

     (1) AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling.
     (2) Private Lease is een product afgesloten bij D'Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.) . Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D'Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cv (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. beheer-gestion@vdfin.be.